Saturday, October 31, 2009

...

Tere! Mõtlesin,et kirjutan nüüd üle pika aja siia midagi. Koolinädal seljataga ning kohe varsti ka nädalavahetus seljatatud. Nädal oli üle pika aja kuidagi hästi kiire... Esmaspäeva hommikul kooli ei jõudnud, tegelesin ravimisega, teisipäeval põrutasin kooli hommikul , kuid väikese hilinemisega. Katastroofiline mis toimub- ei saa hommikuti üles :D ! Uni on nii hea, et ärkamine on lausa piinarikas :P. Eriline teema on mul kolmapäevadega, üldiselt magan esimesse tundi , kehalisse, alati sisse. See nädalgi polnud erand, kuid siiski... Poole tunni pealt lendasin platsi :P. Kaasa muidugi midagi ei teinud, kuna järjekordselt unustasin kehalise jaoks riided Elva koju . Ja kui kolmapäeva juures juba olen, siis peale kooli helistas üle pika aja Väänik, tõmbasime välja, tiksusime tühja...Tegime niisama nalja ...Mingi hetk olime juba Kauri pillli peal ja sain kah paar õllet võtta üle pika aja. Siis tuli mul tuju kluppi minna, Väänik väga ei viitsinud ja Kaur samuti mitte, põrutasin siis üksi Illukasse:D. Enne mingisugust 12 veidike sadasin sisse. Põksusin väheke, paar suitsu jõudsin teha ning siis olin arusaamal, et üksi pole seal väga huvitav , tulistasin kodu poole minema. Aga und ka ei tulnud ja midagi targemat polnud teha, lammutasin tassi teed ja tassi kohvi sisse ja igaksjuhuks vedelesin mingi tunnike ja siis tulistasin uuesti Illuka poole, mõtlesin, et rohkem rahvast ja ehk saab mõne tuttavaga juttu puhuda. Tamarit nägin seal, aga ta polnud väga huvitav, ketsis minema kiirelt....Aga mõtlesin, et lendan uuesti siis sisse Illukasse...Parkisin auto ära ja hakkasin sisse minema kui veendusin järjekordselt selles, et mõned inimesed ei oska ikka juua :D. 2 turvameest vedasid välja mingisugust neiut, kes oli end täis kettinud ja vist oli äkki isegi turvamees selle roobiga koos...igaljuhul, terve maa ja ilm oli tolla neiu okset täis ja ta polnud mitte üldse lahe ning reaalses seisundis :D.... ma siputasin möööda sealt, lendasin kassa juurde viskasin kolmapäevase pileti ettte ja tädike ütles, et see novembri oma:D... FAIL :D.... aga kuna üksi mõtlesin sealt selle tiiru läbi astuda teistkordselt, siis ostma ma seda piletit ikka ei hakanud :D.... koju minek ja magama... neljapäeval esimesse tundi muidugi jälle ei jõudnud, jõle uni oli. st. jõudsin aga hilinemisega ja õpetaja märkis mind tuimalt puudujaks... kusjuuures pole esimene kord kui on lihtsalt hilinemine ning mingi oinas märgib puudujaks... fcking taunid... ja seda enam kustutada ei saa ...nii sain ma kursusejuhatajast aru.
Agaa neljapäeval peale kooli Lillega elva, väiksed linnatiirud ja koju ära. eile...reede õhtul andrese juurde pokkerisse... tegime väikest turnat ja cashi... algul oli kõik normaalne... seni kuni hakkas turnal bubble koht ja mõni mees oli maru joogiseks juba tõmmanud:D. küll pidin vaidlema ja möllama...midagi oli koguaeg nihu :P.... ühesõnaga esimesed 3 said plekki ja oli meid alles 4 ...mina olin 4-dal kohal kuna stack maru väike ja kaarti ei tulnud... AJ kätte ...UTG olin...kohe surusin all-in ... ja kõige "kainemas" seisus härra callis AT.... flopist me ei tabanud midagi...turniga sain ässale pihta,...vaatasin et on olemas ka , kicker oli mul kõvem...aga ei.... river 10 ja olingi omadega läbi :D... tilt :d. kass :D..... aga sellega õhtu ei piirdunud...lõpetasime alles hommikul 6 aegu täna:P.... kokku mängisime mingi 9 tundi vist:D... aga kui suitsupausid sealt maha lahutada siis vast mänguaega oli reaalne 8 või 7,5 :D.....

täna vist mingi halloween vms ? happy halloween ! rohkem ka küll kirjutada ei viitsi, mõte ei tööta ka, magada väga ei saanud ommikul/päeval... vend ka elvas ja teatavasti need väikesed ei suuda ju vait olla.... aga nägemist kunagi kirjutan mdiagi... muide kohe hakkab saturdays 250 euri heads up...mingine 512 matsi turnal, esimesed 32 makstakse.... suutsin end ka sisse klikata, harjutan vähe seda heads up mängu, muud tarka hetkel nkn teha pole...aga ok seltsilised :D. edu mulle ja pakaa !

No comments:

Post a Comment